Levering

Betaling voor levering

Betaling van meubelen dient vóór een levering te geschieden, tenzij anders overeengekomen. Enkele dagen voor de aflevering ontvangt u een factuur per email.

Levertijd

Al onze meubels worden op maat en naar wens gemaakt. We hanteren een gemiddelde levertijd van 6 weken. In overleg kunnen we vaak ook wel sneller leveren.

Afhalen

Als u de bestelling komt ophalen, betaalt u geen afleveringskosten. We laten het meubel dan in zoveel mogelijk losse, monteerbare delen zodat u het zelf makkelijk kunt vervoeren. Afhalen kan alleen op afspraak, mail of bel ons even wanneer het u schikt om langs te komen: anke@betuwesteigerhout.nl, tel. 06-18543917.

Thuisbezorgen door onze externe transporteur

Onze externe transporteur levert ook landelijk alle meubelen af. Afhankelijk van de afstand worden de afleveringskosten berekent. Deze liggen tussen de € 25 en € 75 per meubel. We rekenen graag voor u uit wat de leveringskosten zijn. De chauffeurs zullen de meubelen tot de eerste drempel begane grond leveren. De meubelen worden geleverd op het door u opgegeven afleveradres.

Thuisbezorgen door TNT post

Decoraties kunnen geleverd worden door TNT post. Het gaat dan voornamelijk om kleine artikelen die niet al te zwaar zijn. Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u van ons een track en trace nummer. Met deze code kunt u het pakketje volgen en precies zien op welke tijd het wordt bezorgd. Voor deze dienst hanteren wij de tarieven van TNT.